Festivali

05.07.2013.

Belgrade Beer Fest: odličan line up svih 5 dana Belgrade Beer fest
foto: Detalj sa promo postera
Belgrade Beer Fest: odličan line up svih 5 dana

I podrška mladim bendovima

Belgrade Beer Fest je osnovan 2003. godine a tokom ovih deset godina postojanja oko 5.500.000 posetilaca videlo je više od 450 besplatnih muzičkih nastupa!

Ove godine, Beer Fest se održava tokom 5 dana, od 14. do 18. avgusta 2013. godine, na Ušću. Kao i prethodnih godina, glavni aduti festivala su odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz regiona i široka ponuda pivskih brendova, uz tradicionalno besplatan ulaz.

Neka od imena koje ćemo ove godine moći da čujemo i vidimo su: Massimo Savić, Atomsko Sklonište, Rambo Amadeus, Riblja čorba, Alen Islamović & kad bi bio bijelo dugme, Bajaga & Instruktori, Deca Loših Muzičara, Sunshine i Partibrejkers. Muzički program upotpuniće predstavnici mlađe generacije i novog zvuka: Bad Copy i V.I.P., Dubioza kolektiv, Feud, E-Play i drugi. Ljubitelje house muzike očekuje nastup britanskog dua The Shapeshifters feat. Jenna G Live PA.

Specijalni gost festivala je kultni sastav Boney M., predvođen pevačicom Maizie Williams, koji će poslednjeg dana izvesti čuvene hitove poput Daddy Cool, Sunny, Rasputin i mnogih drugih.

I ove godine, Belgrade Beer Fest podržava mlade bendove. Putem konkursa na Facebook strani festivala biće izabran jedan od bendova koji će svirati na velikoj bini Belgrade Beer Festa. Za prijavu na konkurs potrebno je poslati pesmu u mp3 formatu na belgradebeerfest@gmail.com do 5. jula. U subotu, šestog jula, na Facebook stranici Belgrade Beer Festivala biće objavljene numere svih prijavljenih bendova. Konkurs se završava 20. jula u ponoć, a bend sa najvećim brojem lajkova nastupuće na festivalu.

Za mlade snage rokenrola rezervisani su prvi sati programa na festivalu, kada će nastupiti i ovogodišnji pobednik Belgrade Demo Festa, sastav Ućuti Pas. Pored njih nastupiće i još dvoje finalista nedavno završenog BDF-a: Meda Vuk i Sandokan i GodDamn.

Belgrade Beer Fest i ove godine pruža šansu mladim neafirmisanim bendovima da nastupe na festivalu. Velika bina i profesionalno ozvučenje omogući će vam da se pokažete u najboljem svetlu.”, navodi se u konkursnom tekstu.

Detaljan program po danima je u galeriji.

Ostavi
komentar

Povezano