Festivali

31.07.2013.

Beer Fest: Biram da recikliram! Beer Fest, Biram da recikliram
foto: Beer Fest PR Photo
Beer Fest: Biram da recikliram!

Vodimo računa o životnoj sredini

U saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan Fondacijom za reciklažu limenki za piće i strateškim partnerima Belgrade Beer Festa, kampanja „Biram da recikliram“ odvija se peti put, pod sloganom „Čista petica”.

Na štandu društvene kampanje koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije, pored kluba „Šuma“, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svaki punoletan posetilac koji donese 5 praznih limenki, dobiće na poklon limenku osvežavajućeg pića jednog od partnera kampanje. Oni koji donesu 10 i više praznih limenki, stiču pravo da učestvuju u pikado igri i osvoje vredne nagrade: mp4 plejer, 100l Jelen piva, 100l Lav piva, 100l Zaječarskog piva ili 100l BIP piva, pri čemu sami biraju nagradu za koju se takmiče. Radno vreme štanda je od 17h do 22h radnim danom i od 14h do 22h petkom, subotom i nedeljom.

Na istom mestu posetioci će moći da nabave i oficijelne suvenire Belgrade Beer Festa. I ove godine, deo prihoda od prodaje suvenira namenjen je kupovini paketa za porodice sa prinovom, u saradnji sa BG bebi klubom.

Štand kampanje „Biram da recikliram: Čista petica“, nalaziće se od 14. do 18. avgusta na Ušću. Tu će posetioci moći da saznaju nešto više o zaštiti životne sredine i da recikliraju limenke na posebnim elektronskim presama, kao i da glasaju za najbolje pivo festivala, najlepši štand festivala i najbolju promociju na Belgrade Beer Festu.

Nagrade za šest najuspešnijih takmičara su:

1. mesto: dva mp4 plejera koje dodeljuje recan Fondacija

2. mesto: jedan mp4 plejer koji dodeljuje recan Fondacija

3. mesto: nagrada u vidu odabranog pića pre početka igranja same igre (Jelen pivo, Lav pivo, Zaječarsko pivo ili BIP pivo), u količini od 100l.

Nagrade će biti dodeljene na glavnoj bini festivala, u nedelju 18. avgusta 2013. godine. 

Za sve informacije o line up-u ovogodišnjeg Beer Festa kliknite OVDE.

Ostavi
komentar