Festivali

11.04.2014.

Bedem Fest u Nikšiću 5. i 6. septembra Bedem fest
foto: PR Photo
Bedem Fest u Nikšiću 5. i 6. septembra

„Srce kuca tu je“!

Peti po redu „Bedem“ festival se ove godine održava na istoimenoj tvrđavi u Nikšiću, 5. i 6. septembra, a ljubitelji domaće rock scene imaju čemu da se raduju!

Prvi potvrđeni učesnici festivala su Partibrejkersi, Rambo Amadeus, zatim Marko Milivojević, bubnjar Ekatarine Velike, koji će sa domaćim muzičarima iz Nikšića izvesti nekoliko pesama sa poslednjeg albuma Milana Mladenovića. Pored veterana, tu će biti i njihovi naslednici, pa ćemo biti u prilici da čujemo i sastav Neuro, koji su prošle godine odneli pobedu na banjalučkom „Demofestu“!

Ovo naravno nije kraj liste izvođača koji če nastupiti na „Bedemu“, a ko će još svirati u Nikšiću početkom septembra, obavestićemo vas naknadno!

Slogan ovogodišnjeg festivala je „Srce kuca tu je“, simbolišući festival koji se iz godine u godinu sve više razvija, na osnovama nekomercijalnosti i i neprofitabilnosti, zahvaljujući entuzijastičnosti i energičnosti organizatora!

Pored muzičkog dela na festu vas čeka i niz drugih aktivnosti, a poseban akcenat ove godine je stavljen na promovisanje multikulturalnosti, o čemu će biti reči u pratećem delu festivala koji počinje 1. septembra.

Vidimo se na Bedemu!

Ostavi
komentar