Festivali

02.11.2013.

"Bassivity Digital Showcase" večeras (2.11.) u Mikseru Bassivity
foto: PR Photo
"Bassivity Digital Showcase" večeras (2.11.) u Mikseru

Hip - Hop festival!

Ove subote ljubitelji hip-hop-a će imati šta da čuju! Zato večeras pravac u Mikser House, gde se održava „Bassivity Digital Showcase“, hip-hop festival koji organizuje izdavčka kuća „Bassivity Digital“, specijalizovana za hip-hop muziku.

Ove godine nastupa čak 17 izvođača, pa tako možete čuti i videti nastupe Sivila, Žutog, VIP, Cantwait, Eeva, Struke, MCN, One Shot, Raste i drugih! Ova godina je bila posebno plodonosna kada govorimo o srpskom hip-hop-u, jer je objavljeno više debi albuma, a na festivalu ćete biti u prilici da kupite sva fizička izdanja ove izdavačke kuće, od 2002. godine pa do danas, i to po posebnim cenama!

„Bassivity Music“ je osnovan 2001. godine, s namerom da unapredi srpsku hip-hop scenu, pogura postojeće, ali i da da prostor novim izvođačima. Ova kuća je tada u potpunosti promenila dotadašnji način poslovanja, postavljajući nova pravila na poljima produkcije, estetike, promocije i marketinga uopšte! Danas Bassivity Music predstavlja globalni brend, i dalje aktivan kod nas i u regionu, a na tačno deset godina od osnivanja, u eri gašenja konvencionalnog izdavaštva, nastaje „Bassivity Digital“, koji podjednako promoviše i afirmisane i demo izdavače, kao i njihovu muziku i pruža nam najsvežije informacije iz oblasti, sada veoma razvijene hip-hop kulture.

Program u Mikser House-u počinje večeras u 19 časova, a karte po ceni od 600 dinara možete nabaviti u određenim Corner Shop radnjama, i u Mikser House-u, naravno.

Vidimo se!   

 

Ostavi
komentar