Festivali

07.11.2013.

BARF 2013 u Domu Omladine 26.12. Klot, pobednici BARF-a 2012
foto: Barf PR Photo
BARF 2013 u Domu Omladine 26.12.

Počele prijave za Beogradski Autorski Rock Festival

Beogradski Autorski Rock Festival je idealna prilika da pokažete svoje kompletno muzičko umeće, kako sviranje i pevanje, tako i autorske talente. Prijavljivanje za treći po redu BARF počelo je 5. novembra, zato požurite, jer prijavljivanje traje do 5. decembra!

Prijava se vrši isključivo preko interneta, a uslovi za učešće na konkursu nalažu da se radi o kompozicijima koje su u potpunosti autorske (muzika, tekst, aranžman), zatim da kompozicije nisu objavljene od stane renomiranih izdavačkih kuća, a što se tiče jezika vokalne interpretacije – to u potpunosti zavisi od samih učesnika. Pored prijave, nephodno je izvršiti uplatu kotizacije za učešće u iznosu od 1000 dinara, a članovi URMUS-a (pod uslovom da su platili tekuću članarinu), mogu se prijaviti besplatno

Posle završetka roka za prijavljivanje, stručni žiri URMUS-a će izabrati deset finalista, koji će nastupiti 26. decembra u sali “Amerikana”, u Domu omladine, a glasanje će biti podeljeno između publike (koja može glasati putem interneta, kao i uživo, tokom same finalne večeri u Domu omladine) i stučnog žirija, čija će imena i prezimena biti naknadno objavljeni, nakon finalne večeri.

Ove godine, dugogodišnjim pokroviteljima festivala, SOKOJ-u i Sekretarijatu za kulturu grada Beograda, pridružila se i PI – organizacija za prava izvođača. Oni su obezbedili vredne nagrade: jedna u iznosu 100 hiljada dinara (SOKOJ), druga u iznosu od 50 hiljada (PI), obe po odlukama stručnog žirija, i nagrada publike25 sati snimanja u muzičkom studiju P3 u Beogradu!

Požurite s prijavama i srećno!

Više informacija o festivalu na http://barf.urmus.rs

 

Ostavi
komentar

Povezano