Festivali

10.07.2014.

Avicii oduševljen obradom svog hita "Wake Me Up" by Dirty Loops! Dirty Loops
foto: PR Photo
Avicii oduševljen obradom svog hita "Wake Me Up" by Dirty Loops!

Ovih dana, sve popularniji švedski sastav Dirty Loops izbacili su novi spot, obradu velikog svog „zemljaka“ Aviciia i Aloe Blacca, američke r’n’b zvezde.

Radi se o mega – hiti „Wake Me Up“ koji je postigao ogroman uspeh u 2013. godini  i našao se na prvom mestu top lista u čak 22 zemlje.

Nakon neobičnih obrada pop hitova, kao što su „Rolling in the deep” od Adel, Rihaninog „Rude Boy” ili „Just Dance” Lady Gage, Dirty Loops je na svoj album prvenac, pored autorskih pesama, uvrstio i dve nove obrade, već pomenuti „Wake me up” i „Roller Coaster”Justina Biebera.

Zanimljivo je da je i sam Avicii oduševljen obradom svog najvećeg hita, povodom čega je izjavio:

„Volim unikatan pristup Lupsa u njihovim obradama, uključujući i obradu ‘Wake Me Up,’ ali mi se jako dopada i zvuk koji su dali svojim pesmama. Ja sam njihov veliki, veliki obožavalac”.

Dirty Loops će, po prvi put u Srbiji i regionu, publika imati priliku da čuje na Musicology festivalu 27. jula na teniskim terenima Kalemegdana.

Domaća podrška šveđanima biće Vasil Hadžimanov bend, a na festivalu će još nastupiti i Nicola Conte, Mario Biondi, Keziah Jones i MaraQYa.

Ulaznice za Musicology se prodaju putem Eventim mreže.

Karte koje smo delili (komplete za sva 4 dana) su osvojili:

1. Tamara S.

2. Ivana U.

3. Sreten K.

4. Dimitrije N.

5. Zvezdana L.

Dobitnici su mailom obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Lep provod!

Ostavi
komentar