Festivali

29.04.2014.

Arsenal najavio Dubiozu, Gobline, Atheist Rap, Brkove i Ničim izazvan Atheist Rap
foto: Arsenal Fest PR Photo
Arsenal najavio Dubiozu, Gobline, Atheist Rap, Brkove i Ničim izazvan

Nakon Vlatka Stefanovskog, Gibonnia i Gentlemana, kragujevački Arsenal fest je za ovu godinu najavio i nastupe Dubioze Kolektiv, Goblina, Atheist Rapa, Brkova i sastava Ničim Izazvan.

"Arsenal je jedan od retkih velikih festivala koji do sada Atheist Rap nisu 'overili'! Prija nam što je 27. jun, kada je predviđen naš nastup, slobodan dan na Svetskom prvenstvu u fudbalu, tako da ćemo i mi i publika moći te večeri da se fokusiramo na Arsenal", rekao je ovim povodom frontmen Atheist Rapa Doktor Pop.

Ateisti koji trenutno turnejom obeležavaju 25 godina karijere a nedavno su se oglasili singlom "Drugo pakovanje" kojim najavljuju novi album za kraj godine, a na Arsenal dolaze prvi put i to kao nosioci programa Garden Stage-a druge večeri Arsenala.

Iste večeri 27. juna na Main Stage-u, pre Vlatka Stefanovskog i Gibonnija, nastupiće Ničim izazvan, bend koji je pre par nedelja izdao debi album i koji je svojim eklektičnim pop pristupom nametnuo kao jedno od najprijatnijih iznenađenja srpske i regionalne scene poslednjih godina.  

Goblini na glavnoj bini sviraju treće večeri festivala, 28. juna. Šabački bend je ovih dana sa aktuelnog CD albuma "Roba s greškom" objavio spot "Jedan na jedan" u kom su iskorišćeni snimci sa nedavnog spektakularnog koncerta pred 4.000 posetilaca u punoj beogradskoj Hali sportova.

Iste večeri, takođe na Main Stage-u prvi put na Arsenalu sviraće i zagrebački punk – folk -  spa sastav Brkovi.

Promo cene ulaznica važe do do 25. maja: VIP ulaznice samo za petak 27. jun po ceni od 2.000 dinara. Komplet košta 1.500 dinara, prvi dan (26. Jun) i treći dan (28. Jun) koštaju 800 dinara a za drugi dan (27. Jun) 1.000 dinara.

Ulaznice su u prodaju putem Eventim i Gigstix mreže.

Ostavi
komentar

Povezano