Domaća scena

02.12.2016.

Zoja Borovčanin i Lil Taty remiksovali Demons
foto: Youtube screenshot
Zoja Borovčanin i Lil Taty remiksovali Demons

Luke Black pesma u sasvim novom ruhu

Nakon uspešne turneje po Kini, saradnje na Venzinom singlu Seek & Hide i nekolicine nastupa u Italiji, Luke Black predstavlja video spot za Demons u Lil Taty i ZojaB remiksu!

Pesma Demons je savremeni pop hit u kome Luke Black kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal. Pored kombinacije različitih žanrova (dancehall, dembow, riddim, tribal) karakteristične za Lil Tatya, na remiksu se čuje i vokal pevačice benda Lira Vega Zoje Borovčanin. Video spot potpisuje Vasilije Vujović (VASSO), mladi fotograf iz Subotice koji takođe stoji iza spotova za D-Generation i Demons, ali je i umetnik iza #neoslavic i Thorns EP promo fotografija.
 
Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima - spaja r&b i UK dub jednako lako kao i techno sa oldskul rapom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu - MURK.  
 
Zoja Borovčanin je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra Pozorište šešira, kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine stvara muziku i nastupa u grupi Lira Vega, koja trenutno funkcioniše kao duo.
 
Preuzmi, slušaj i dodaj celo Demons Remix EP na plejliste putem ovog linka. 

Ostavi
komentar

Povezano