Domaća scena

04.03.2019.

Žiri presudio: Nevena Božović ide na Evroviziju
foto: Youtube screenshot
Žiri presudio: Nevena Božović ide na Evroviziju

Publika je imala druge favorite

Iako smo u Dnevniku RTS-a, odmah nakon finala Beovizije, mogli da čujemo da su publika i žiri dali najveći broj glasova Neveni Božović, situacija je bila nešto drugačija. 
 
Njena pesma i interpretacija dobile su najviše hvale od stručnog žirija, dok je publika najveći broj poruka poslala za Samo bez straha. I jedno i drugo je bilo više nego očekivano. 
 
Nevena je bila siguran izbor za žiri, a uz svoju fan bazu dobila dovoljno poena publike i odnela pobedu. Nataša i Una, odnosno ceo Play radio, vodili su veliku kampanju i dobili duplo više glasova publike, ali to nije bilo dovoljno jer se uopšte nisu dopale Miliju, a poseban utisak nisu ostavile ni na Bojanu Stamenov, Gocu Tržan i ostale članove žirija. 
 
Dakle, pobednica festivala Beovizija 2019 i predstavnica Srbije na 64. takmičenju za Pesmu Evrovizije je Nevena Božović! Sredinom maja u Izraelu, u Tel Avivu, Nevena će Srbiju predstavljati pesmom Kruna za koju kaže da joj je posebno draga jer je prva koju je sama pisala. Posvećena je pilotu Nikoli sa kojim planira venčanje. Nama se čini da je pesmu pravila dok je slušala Jelenu Tomašević, pošto kao da joj je u podsvesti ostalo Nuna nej, nuna nuna nuna nuna nuna-nej
 
Sve mi je nestvarno. Veliko hvala svima koji su glasali za mene“, rekla je predstavnica Srbije nakon pobede.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano