Domaća scena

19.12.2022.

Zemlja nije moj dom
Zemlja nije moj dom

Kralj Čačka najavljuje koncert u Domu omladine

Novim spotom za singl "Zemlja nije moj dom", Kralj Čačka najavljuje koncert u Domu omladine Beograda. Animirani video je delo Dragomira Nikolićamontažer je bio Nikola Lukić, a direktor fotografije Uroš Stepić.
 
Pesma ''Zemlja nije moj dom'' nastala je krajem 2019. godine, tokom završne faze promocije albuma Spusti svetlost na put. Naslov pesme uzet je za naziv izložbe crteža Nenada Marića u galeriji DOB-a koja se održala iste godine, ali i za naslov zbirke pesama koja uskoro izlazi iz štampe u izdanju Liberlanda. "Zemlja nije moj dom" je bluz beskućnika, razočaranih, apatrida, usamljenih... ali i onih koji i dalje traže svoju šansu i pravu ljubav - "jedino ti mi značiš, zbog tebe sam još uvek tu, na krovu spasa ćemo naći jedno drugo - ako prođemo opasnost svu..."
 
Kralj Čačka će održati koncert u Domu omladine Beograda u četvrtak 29. decembra od 20.30h. Uz Kralja Čačka na bini će biti standardna ritam sekcija Miladin Stojković (kontrabas, bas) i Filip Tančić (bubanj, perkusije), uz doprinos maestra Saleta Sedlara na klaviru i električnoj gitari.

 

Ostavi
komentar

Povezano