Domaća scena

13.07.2013.

Zemlja Gruva je ovonedeljni gost emisije Jelen TOP 10 Zemlja Gruva i Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Zemlja Gruva je ovonedeljni gost emisije Jelen TOP 10

Ove nedelje, gosti Jugoslava Pantelića u emisiji Jelen TOP 10 biće deo beogradskog sastava Zemlja Gruva koji u ovom trenutku čini čak 11 članova! Ovoga puta gosti su Zoe Kidah, Konstrakta i Milovan.

Gledaoci će ovom prilikom videti i njihovu numeru i spot „Jače manijače“ koja je najbolje plasirani novitet na Jelen TOP 10 listi. Radi se o sjajnoj obradi čuvenog hita Dina Dvornika koja je ujedno korišćena kao promo za film S/Kidanje, Koste Đorđevića. Ova obrada nije jedino čime će Zemlja Gruva ove sezone moći da se pohvali jer ih nakon kolektivnog odmora u avgustu čeka rad u studiju Gruvlend, kako na svojim, tako i na pesmama bendova koje žele da promovišu. 

U razgovoru sa Jugoslavom članovi benda su otkrili i zanimljive motive koji su doveli do nastanka pesme „Sudopera“, kakvu muziku vole da slušaju, kao i kako vide svoj rad u budućnosti. 

Naravno, sve to će pratiti, kao i do sada, sjajni nastupi koji su uvek i bili najbolja prezentacija njihovih orginalnih pesama, zasnovanih na biografskim pričama iz života članova benda.

Podsećamo da Jelen TOP 10 lista trenutno (još uvek) izgleda ovako:

1. Van Gogh – Nešto vuče me dole
2. Rambo Amadeus & Three Winnetous – O’ruk on the road again
3. E – Play – Ljubica
4. Svi na Pod! – Zlatne spirale
5. Jarboli – Zabluda
6. Sajsi Mc & B.k.o. – Gledaj
7. Vlada Divljan & Ljetno Kino Big band – Vodim te na more
8. Eva Braun – Tako je čudno, zar ne? (novitet na listi)
9. Dža ili Bu – Rizik
10. Duhovi – Meditacija

A kako će 10 najboljih izgledati sledeće nedelje, videćete ukoliko budete pratili novo izdanje emisije Jelen TOP 10 koje je na programu u nedelju 14. jula (RTS  1 nakon Dnevnika 3). Repriza je 17. jula na STB-u.

Ostavi
komentar

Povezano