Domaća scena

09.11.2020.

Who See u saradnji sa Sašom iz The Beat Fleet
foto: Youtube screenshot
Who See u saradnji sa Sašom iz The Beat Fleet

Obrada poznate teme

Crnogorski duo Who See isporučuju novi singl Idu dani. Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja.
 
Kao gost u epizodi Idu dani, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.
 
Saša Antić:
"Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma Idu dani mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči."
 
Dejan Dedović:
"Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku Idu dani."
 
Kao i u pesmi Idu dani Vojislava Kostića iz istoimenog film Fadila Hadžića iz ‘70-tih, glavnim protagonistama našeg singla, vreme i život lagano prolaze dok oni ćaskaju u mestu i beskonačno analiziraju okolnosti koje ih okružuju.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano