Domaća scena

05.06.2019.

Who See o prodaji đedovine
Who See o prodaji đedovine

Dve godine nakon albuma Pamidore

Who See su na prvu loptu zabavni, ali njihova muzika je ozbiljna satira. Njihovo prisustvo na sceni je neophodno! Zato se pauza od dve godine čini daleko većom. Ali, sada su tu sa novom, odličnom pesmom Đedovina! 
 
Dve godine nakon objavljivanja albuma Pamidore, crnogorski hip-hop duo Who See dao nam je video singl Đedovina koji objavljuje Lampshade Media. Ovo je vickasti i unikatni osvrt na političko i ekonomsko stanje kako u Crnoj Gori, tako i na celom Balkanu. Crno-beli video spot radio je, kao i većinu prethodnih, Mario Đorđević Noyz koji čini jednu polovinu sastava Who See.
 
“Spot je snimljen u selu Sasovići (iznad Zelenike/H. Novog). Tematski smo se trudili da kroz ruralnu estetiku obradimo, već neko vrijeme, veoma aktuelnu temu koja, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu, predstavlja svojevrstan rebus i još jedan povod za međugeneracijski razdor i porodične trzavice” izjavili su članovi benda Who See o svom novom singlu.
 
Novi singl je ujedno i najava petog studijskog albuma crnogorskih repera na kojem su najavili blagi zaokret u zvuku kao i saradnju sa nekim od najaktuelnijih aktera urbane regionalne pop i hip-hop scene. 
 
<iframe width="605" height="341" src="https://www.youtube.com/embed/EM7fOHU29MU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Ostavi
komentar