Domaća scena

29.11.2018.

Vukašin se rasplesao u novom IrieFM spotu
foto: Youtube screenshot
Vukašin se rasplesao u novom IrieFM spotu

Singl pred koncert

Bend IrieFM nastavlja da prikuplja fanove svojom kombinacijom rege uticaja i sintisajzera. Spotom je predstavljen novi singl, taman pred veliki koncert. 
 
Glavni akter spota Što ti telo pulsira, ali i režiser je frontmen benda Vukašin Marković, a za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja starog Novog Beograda, Sava centar. Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj priča na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.
 
Stari i novi prijatelji i saradnici, okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet. Pored frontmena Vukašina, a u saradnji sa Cactus Media, producentskom kućom, Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.
 
IrieFM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine na kojem će predstaviti album Putevi i uspešne singlove sa njega - Kliziš, Putevi i Ljubav što smo stvorili. Predgrupa će biti Kezz
 
IrieFM je osmočlani bend koji vam svoj album i kartu za koncert nudi po povlašćenoj ceni preko mascom.rs. 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano