Domaća scena

10.02.2014.

Vranjanski sastav GodDamn najavljuje debi album GodDamn
foto: BGF PR Photo
Vranjanski sastav GodDamn najavljuje debi album

BDF Live im je bio odskočna daska

Drugoplasirani sastav na prvom održanom Belgrade Demo Fest Live-u, GodDamn, najavilo je rad na novim pesmama i album do kraja leta 2014.

Osim što su BDF završili na visokom drugom mestu u konkurenciji od ukupno 70 prijavljenih bendova, žestoki vranjanci su proglašeni za najbolji bend od strane novinarskog žirija u kom su bili istaknuti predstavnici radija, televizije, štampe i internet portala kao i član stručnog žirija Dejan Najdanović Najda. Takođe, frontmen benda GodDamn Miodrag Dimitrijević, proglašen je za najbolji vokal festivala!

“Učešćem na BDFL-u dobili smo puno, od same činjenice da smo imali priliku da nastupimo pred uticajnim ljudima iz sveta muzičke industrije, pa do velikog broja kontakata i nastupa na drugim festivalima, a takođe smo dobili puno i na polju same promocije. Preporučujem svim bendovima da iskoriste priliku i prijave se na ovogodišnje izdanje BDFL-a”, naveo je Milan Stojković, bubnjar ovog sastava koji je jedan od kvalifikacionih krugova BDFL prošao na baraž, a potom se izdigao iznad situacije i prikazao se u punom autorskom kvalitetu.

“Nadamo se da ćemo do kraja ovog leta završiti naš album prvenac, a potom nastaviti sa promocijom autorskog rada u koji bezrezervno verujemo”,zaključio je samouvereno bubnjar ove energične četvorke.

Podsećamo, prijava za ovogodišnji Belgrade Demo Fest Live traje do 15. februara a sve detalje možete pročitati klikom OVDE.

Ostavi
komentar