Domaća scena

08.03.2014.

Vlado Georgiev govori za MjuzNews o novom spotu i predstojećem koncertu u Areni Vlado Georgiev
foto: Sa snimanja spota za "Iskreno"
Vlado Georgiev govori za MjuzNews o novom spotu i predstojećem koncertu u Areni

Svega deset sati nakon što je spot Vlade Georgieva za pesmu „Iskreno“ premijerno emitovan u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem, ovaj video na servisu YouTube ima preko 45 hiljada pregleda!

Odlična pesma, prelepe, neobične devojke, skup ambijent hotela Falkensteiner i Vlado u ulozi samog sebe očigledno su, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, oduševili publiku.

„Iskreno“ je jedna je od 12 pesama sa njegovog trenutno aktuelnog albuma „Daljina“ koji je nakon neverovatnih deset godina pauze na oduševljenje fanova izašao početkom juna prošle godine.

Na pitanje zašto je prvi spot (za pesmu sa albuma „Daljina“) snimio baš za numeru „Iskreno“ dok je album krajem januara prošle godine najavio, sada već velikim hitom, „Živim sad“, Vlado nam je jednostavno objasnio da je želeo da ovaj put postupi malo drugačije. Takođe, čuveni Barba nam je potvrdio da u narednim mesecima možemo očekivati ekranizacije još nekoliko pesama sa „Daljine“: „Planiram da snimim najmanje još četiri ili pet spotova i to za pesme „Devojka za dva minuta“, „Ako mi loše krene“, „Reci ne ili da“ , „Mogu sve“,  i obavezno za pesmu „Taksi“.

Dobrom poznavaocu Vladinog „opusa“ veoma je uočljivo i prisustvo devojaka koje su sasvim drugačije stilizovane u odnosu na sve dosadašnje akterke njegovih spotova. Glamurozne, perfektno obučene gospođice ovoga puta zamenile se neverovatno interesantne, specifične devojke obučene u daleko opušteniju, urbanu garderobu. Pirsing, karirane košulje oko struka, undercut i upadljivo bojena kosa spretno su ukombinovani sa vrtoglavo visokim štiklama za koje smo čuli da je baš Vlado insistirao da budu u crvenoj boji. Zašto? Nismo saznali ali nam je Barba potvrdio da je umesto njega devojke za video birao tim koji je radio produkciju dok je njegovo bilo samo da na kraju njihove predloge i odobri.

Naravno, kako nas od najvećeg koncerta u njegovoj dosadašnjoj karijeri deli svega nešto više od sva meseca, Kombank Arena i 16. maj bili su neizbežna tema: „Uzbuđenje je veće nego obično pred koncerte iz prostog razloga što se radi o dvostruko većem auditorijumu nego na nekim od dosadašnjih velikih koncerata. Ukoliko u Arenu dođe više od trideset hiljada ljudi, što se do sada nikada nije desilo, to će biti veoma dobro“ rekao nam je Vlado.

Ostavi
komentar