Domaća scena

26.11.2013.

Vila Filozofina: Koncerti u Novom Sadu i Beogradu Julianna Boroš, Vila Filozofina
foto: PR Photo
Vila Filozofina: Koncerti u Novom Sadu i Beogradu

Julianna Boroš, promovisala je svoj prvi autorski projekat, album “Vila Filozofina”, 2. oktobra u beogradskom klubu Mikser House. Ljubitelji dobrog zvuka već znaju da se radi o izdanju koje smo dugo čekali i koje su kritičari već prozvali jednim od najboljih “ženskih” albuma u proteklih nekoliko decenija.
 
Fenomenalna mešavina roka, jazz-a pa i hip hopa i POP-a u kombinaciji sa Julianninim neverovatnim vokalom uspešno nosi poruke ispričane kroz inteligentne i filozofske tekstove. 
 
Ipak, iako se radi o intimnom i visoko intelektualnom albumu, muzika je i te kako komunikativna i sve pesme ćete, nakon prvog preslušavanja, odmah poželeti da čujete ponovo.
 
Koncertna promocija ovog albuma zakazana je za četvrtak,  12. decembar u 22h u Beogradu u Klubu Gun a nekoliko dana ranije, 7. decembra, Juliannu i njen bend imaće prilike da čuje i novosadska publika u Foxtrot-u sa početkom u 21h.
 
Očekuje se sjajna atmosfera koja će simbolično predstaviti energiju, ljubav i pažnju utkanu u ovaj album i opravdati već dodeljenu reputaciju sasvim izuzetnog ostvarenja. Sa Juliannom Boroš nastupaju: Nevena Filipović (vokal i klavijature), Jelena Rančić-Blagić (vokal), Novak Savić (bas), Nenad Trajković (bubnjevi), Dejan Hasečić (el.gitara) i Branko Đuričić (el. gitara). 
 
Ulaznice za ovaj koncert u Beogradu u pretprodaji su u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 300 dinara, dok će na veče koncerta cena ulaznice iznositi 400 dinara. 
 
Da pročitate intervju sa Juliannom kliknite OVDE.
 
Karte su osvojili:
 
1. Marko R.
2. Ana P.
3. Tamara G.
 
Dobitnici su mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata.
 
Ostavi
komentar