Domaća scena

17.10.2013.

Vila Filozofina i članovi grupe Eldorado u emisiji Jelen TOP 10 Vila Filozofina, Jugoslav Pantelić i Aleksandar Sedlar
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Vila Filozofina i članovi grupe Eldorado u emisiji Jelen TOP 10

Ove nedelje Jugoslav Pantelić če ugostiti Juliannu Boroš alijas Vila Filozofina, Milutina Petrovića i Zdenka Kolara.

Muzičari koji se probijaju i osvajaju tržište uvek su rado viđeni na bini Jelen Top 10. Tako će gledaoci u novoj emisiji moći da čuju devojku koja svojim glasovnim mogućnostima osvaja publiku i kritiku, a nedavno je promovisala prvi album. Vila Filozofina, autorka svih teksova i muzike pesama koje izvodi, je inače svestrani interpretaor različitih muzičkih žanrova – jazza, r&b-a, soula i rock’n’rolla. Pojavom i glasom koji pleni kao i dosadašnjim rezultatima svakako je zaslužila da se pojavi u emisiji Jelen Top 10 paraleno sa izlaskom debi albuma. Julianna ističe da je album plod dugogodišnjeg rada, života sa muzikom i u muzici, i da je to samo deo i izbor iz materijala koji je godinama nastajao.

Da pročitate intervju sa Juliannom kliknite OVDE.

U istoj emisiji gosti će biti i članovi grupe Eldorado- Zdenko Kolar i Milutin Petrović. Bivši član grupe Idoli i reditelj kultnih filmova predstavili su spot za pesmu „Puž“ koja će se naći na prvom albumu ovog benda. U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, članovi nove grupe na muzičkom nebu, objasnili su orginalne priče o nastanku benda, njegovom imenu, kao i samoj pesmi „Puž“ koja atmosferom podseća da su “Eldorado” napravili muzičari koji su bili mladi krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih.

Da pročitate intervju sa Milutinom Petrovićem, kliknite OVDE.

Pored zanimljivih gostiju i nastupa na sceni Jelen Top 10 i ove nedelje pogledajte pregled nastupa i spotova kroz aktuelnu top listu. 

Emisija se premijerno prikazuje u nedelju na prvom programu RTS-a od 23:50 a repriza je u sredu na TV Studio B od 22.30.

Ostavi
komentar