Domaća scena

19.11.2013.

Viktorija: "Dosta je bilo!" Vikotorija
foto: Youtube screenshot
Viktorija: "Dosta je bilo!"

Nove pesme i povlačenje sa scene

Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, sprema nove pesme kojima će se oprostiti od publike i povući sa scene  - zauvek!

Ova rock dama, koja već godinama živi povučeno, mirnim porodičnim životom, rekla je da je vreme za povlačenje, jer se ježi od „klimakteričnih baba na sceni“, a trenutno traži odgovarajući prostor za svoj oproštajni koncert. „Rock'n'Roll je postao skup sport“, kako je rekla, a kada se „penzioniše“, muzikom će se baviti za svoju dušu i možda će ponekad imati neki klupski nastup.

Viktorija poslednje dve godine, zajedno sa glumicom Nadom Blam i psihijatrom Jovanom Marićem, putuje širom Srbije, kao edukator radionica namenjenih da omladinu informišu o opasnostima poroka, gde im Viktorija prenosi svoje lično iskustvo.

Da se podsetimo, karijeru je započela osamdesetih godina, i veliki proboj se desio kada je nastupala na Evroviziji 1982. godine, kao članica grupe Aska, sa pesmom „Halo, halo“. „Arija“, „Barakuda“, „Ljubav je samo reč“ i druge njene pesme ušle su u antologiju jugoslovenskog rock-a!

Ostavi
komentar