Domaća scena

06.03.2014.

Vibrator u rikverc: Pogledajte spot za "Doris" Vibrator u rikverc
foto: Nebojša Babić
Vibrator u rikverc: Pogledajte spot za "Doris"

Uskoro drugi album

Pančevački pank bend Vibrator u rikverc čine četiri žestoke dame: Snežana Popović (vokal), Tamara Mihovilović (gitara), Sofija Jovanović (bas) i Selena Simić (bubnjevi). Kako same kažu, njihovi korani kreću od ranih Ramonesa i završavaju se sa savremenom japanskom underground scenom: Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188...

Devojke su debi album „Samo površno i komercijalno!“ izbacile krajem 2010. godine a tokom prethodnih godina su nastupale na brojnim festivalima i manifestacijama izmeđuostalog i kao predgrupa legendama panka The Vibrators prilikom njihovog gostovanja u Novom Sadu u oktobru 2009. godine.

Novi singl (za koji su ovih dana objavile i video koji možete videti na linku niže), „Doris“ je prva traka sa predstojećeg, drugog po redu, albuma „Stereo jezik“ koji će biti objavljen u prvoj polovini ove godine. Pesma je nekoliko nedelja bila na prvom mestu Diskomera Radija Studija B.

"Spot je šareno igranje sa formom a inspirisan je raznorodnim filmovima i možda ga možemo opisati kao miks Bullita i neke Anime ali u režiji savremenog punkrock Ed Wooda. Za njegovu realizaciju odgovorna 15 minutes pictures ekipa (i njihov zec). Režiju i ostale trikove potpisuje Nebojša Beat Nenadić, dizajn svetla Marjan Vrhovac, šminka Ivana Abramović. Produkcija Branislav Radovanović, Tirkizni revolver production", kažu Vibrator u rikverc.

Ostavi
komentar