Domaća scena

01.06.2014.

Večeras (nedelja 1.6.) finale takmičenja Belgarde Demo Fest Live Huti Ota Tre
foto: FaceBook Profile Photo
Večeras (nedelja 1.6.) finale takmičenja Belgarde Demo Fest Live

Dođite u KST

U nedelju, 1. juna, u bašti Kluba Studenata Tehnike održaće se finalno veče Belgrade Demo Fest Live-a, na kojem će nastupiti jedanaest bendova!

Bendovi koji će nastupiti su (ovim redosledom):  Cassidy's Brewery (Beograd), Quarterbuzz (Beograd), Ubrzo Potom (Užice), MicroWave (Vršac), Santos Brothers (Bačka Palanka), Kiza Bluza Bend (Zaječar/Beograd), Strah od Džeki Čena (Gornji Milanovac), Kora (Beograd), Huti Ota Tre (Zaječar), D Zoo (Subotica) i HiQulus (Novi Sad), dok će u revijalnom delu nastupiti pobednik prošlogodišnjeg BDFL-a – Ućuti pas!

Pobedniku festivala sleduju vredne nagrade: nastupi na mnogim festivalima među kojima su Belgrade Beer fest, Arsenal, Šumadija fest, Lake Fest u Nikšiću, zaječarska Gitarijada, Fabula u Lazarevcu, kao i nastupi u KST-u, ali i klupska turneja u Hrvatskoj, u saradnji s klubom Walkow.

„Pragma video“ će biti zadužena za snimanje spota pobednicima, dok će im tonski studio „Blaze“ omogućiti snimanje i produkciju jedne pesme, koju sami odaberu.

Muzička kuća „Artist system“ je obezbedila pojedinačne nagrade u kategorijama „vokal“, „gitarista“, „bubnjar“ i „basista“.

Svi finalisti će imati PR podršku do narednog festivala, a u studiju „Fabrika zvuka“ će snimiti po jednu pesmu koja će se naći na kompilaciji „Belgrade Demo Fest Live 2014“. Tokom finalne večeri numere sa kompilacije „Belgrade Demo Fest Live 2013“ će takođe biti emitovane, i njih možete od subote, 31. maja, preuzeti sa sajta bgdemofestlive.com.

I ove godine žiri je podeljen na stručni i novinarski, ali će pobednika BDFL-a odrediti zbir glasova oba žirija i publike!

Finale počinje u 21 i 30 časova, a ulaz je 250 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar