Domaća scena

17.05.2016.

Vanja Mišić snimila spot za pesmu "Prstima" Vanja Mišić
foto: Detalj iz spota
Vanja Mišić snimila spot za pesmu "Prstima"

Priča o iskrenoj ljubavi

Vanja Mišić, nekadašnja učesnica regionalnog pevačkog takmičenja “X Faktor Adria“ ovo proleće začinila je svojim prvim autorskim singlom „Prstima“
 
Raskošni muzički talenat, harizma i neobičan vokal, dobili su lični pečat. A osim što je pesma pisana prstima, pisana je i dušom, srcem i najiskrenijim emocijama.
 
Vanja je autor muzike i teksta koji predstavlja refleksiju jednog životnog perioda prepunog preispitivanja, kako emotivnih, tako i profesionalnih. Rezultat je gotovo opipljiv, na slušanje, gledanje i uživanje muzike. 
 
„Pesma, ali i video spot "Prstima" priča je o iskrenoj ljubavi, promenama, energiji, ali i šarenilu emocija kojima smo okruženi. Posebno mi je drago što se u spotu pojavljuju brojni muzičari, kolege, kreativci, ali i članovi moje porodice. Izdvojila bih najmlađeg i najslađeg člana, moju malenu sestričinu, čije smo prve korake zabeležili baš u ovom spotu. Za potrebe snimanja krov jedne zgrade pretvorili smo u pravo igralište! Nadam se da će se konačan proizvod dopasti publici! “ – zadovoljno kaže ova šarmantna Banjalučanka. 
 
Spot za pesmu „Prstima“ pogledajte na linku: 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano