Domaća scena

22.12.2012.

Uspešno lansiran projekat Planeta Gruvlend Bojana Stamenov
foto: Relja Jović
Uspešno lansiran projekat Planeta Gruvlend

Sinoć u Božidarcu premijerno prikazan spot Čudo i proglašen početak šestomesečnog projekta

Sada je već sasvim jasno da je smak sveta žešće ispalio a da li je zaista počela nova stranica istorije čovečanstva videćemo u narednim godinama.

Ono što je sigurno je to da je sinoć u Božidarcu započeta nova era na domaćoj muzičkoj sceni. Kao što smo najavljivali i naširoko pisali ovih dana projekat Planeta Gruvlend je zvanično započet sinoćnim događajem u Božidarcu, trajaće punih šest meseci a za cilj ima da spoji velika imana domaće muzičke scene sa mladim i još uvek neafirmisanim muzičarima kako bi došlo do razmene iskustava, energije i znanja a što će sve rezultirati albumom koji će se pojaviti na kraju projekta. Prisutni su sinoć u Božidarcu na početku večeri prisustvovali premijernoim emitovanju spota za pesmu "Čudo" koju je zajedničkim radom snimilo preko 20 muzičara počevši od Leo Martina i Bisere Veletanlić, preko Bojane Stamenov i Marčela pa sve do dečijeg hora Kolibri i Emilije Đonin. Ova pesma je zapravo prvi singl koji najavljuje album čije objavljiuvanje je najavljeno za jun 2013. Veče je otvorio Jugoslav Pantelić. Nakon emitovanja spota "Čudo", koji su prisutni pozdravili ovacijama, usledio je nastup Bojane Stamenov, pa DJ  i sve tako da kasnih sati uz dobru atmosferu i raspoloženje. 

Božidarac je sinoć bio mesto odakle je krenula dobra ideja, pozitivna energija i inicijativa da se nešto veliko uradi i da se domaćoj muzičkoj sceni vrati sjaj kog se mnogi dobro sećaju a koji ona definitivno zaslužuje. Okupljeni učesnici projekta ali i veliki broj onih koji su došli da pruže podršku i da se dobro provedu garant su da nas u narednih šest meseci od Planete Gruvlend očekuju mnoga pozitivna iznenađenja. Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano