Domaća scena

30.07.2014.

Upoznajte Voajere Voajeri
foto: Damir Buzurović
Upoznajte Voajere

Sastav Voajer iz Čačka, nastao je kao posledica druženja tri prijatelja i želje da sviraju, a današnju postavku čine frontmen i pevač Đorđe Ćirić, gitaristi Uroš Radovanović i Aleksandar Lečić, basista Predrag Avramović i bubnjar Nemanja Damjanović.

Bend je započeo svoju karijeru kao cover sastav, ali su ubrzo počeli i sa autorskim radom, a kako su nam objasnili, ime benda nije izabrano slučajno, prethodio mu je jedan događaj, koji momci nisu otkrili!

„Golden Shower“ je drugi po redu spot (prvi je urađen za numeru „Nisam isti“) koji su Voajeri izbacili, a na naše pitanje kada će izaći debitantski album frontmen Đole je rekao da ne jure album, kada nakupe dovoljno pesama, imaće ga. On je takođe dodao: „Ova pesma pokazuje u kom smeru će ići ostale pesme, kojih imamo desetak. To je neki punk/funk, ali ne onakav kakav su svirali Peppersi dok je Hillel Slovak svirao gitaru, nego moderniji. Većina pesama ima POP-ističan zvuk, ali u suštini naša muzika ima primesa od klasičnog rock'n'roll-a, preko blues-a do grunge-a!“

Na pitanje kakvi su planovi za ovo leto, Đole je rekao: „Planiramo da učestvujemo na čačanskoj Gitarijadi, i još nekoliko svirki do kraja leta, kako bismo prikupili novac za snimanje novih pesama, jer je vrlo teško svirati ljudima pesme koje nisu snimljene i praviti konstantno dobre svirke“.

Vi poslušajte njihovu sjajnu muziku, a mi im želimo svu sreću! 

Ostavi
komentar

Povezano