Domaća scena

04.11.2014.

Upoznajte Transfer Blama Trasnfer Blama
foto: Official Facebook Page
Upoznajte Transfer Blama

OI omaž Milki Canić

Ovaj sastav je nastao 2012. godine, a momci koji ga čine kao ime su izabrali fenomen koji ovih dana doživimo skoro svakodnevno – upozajte Trasnfer Blama!

Bend čine Sajmon(vokal), Bagzy (solo gitara i vokal) ,Acamali(bas) Mare (bubanj) i Stankela (ritam gitara), koji su se od starta orijentisali na autorski rad, i iako je prvobitno ideja bila da se snimaju OI pesme, momci su izvršili blagi  žanrovski transfer, prešavši na punk rock / punk’n’roll.

Kako kažu, a što se može zaključiti i iz samog imena sastava, u njihovim tekstovima preovladava jaka satira i sarkazam, koje ćete lako pamtiti zahvaljujući pevljivim refrenima!

Do sada su snimili tri singla, od kojih se posebno izdvojio “Milka Canić”, zarazna numera u kojoj je lajtmotiv legendarni supervizor Slagalice, i koja ujedno najavljuje njihov debitantski album, koji bi, ako sve bude teklo po planu, trebalo da se pojavi sledeće godine.

Za numeru “Milka Canić” snimljen je i spot, koji je i dalje u fazi produkcije, pa dok ne stigne ekranizacija, pevamo svi u glas – dobro veče!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano