Domaća scena

01.05.2020.

Upoznajte se sa projektom Slavka Remenarića
foto: Youtube screenshot
Upoznajte se sa projektom Slavka Remenarića

Stigao je prvi singl za Million

Tekstopisac, kompozitor i gitarista Slavko Remenarić, suosnivač legendarne grupe Boa, pre mesec dana je predstavio svoj novi muzički projekat Million, a sada imamo i prvi singl.
 
Pesma Nisam dobar govori o životnim situacijama u kojima drugome nikad nisi dobar ili dovoljno dobar, iako se trudiš ili misliš da se trudiš. To doživljavaš kao nezahvalnost, nerazumevanje, koje u tebi stvaraju zbunjenost, a posledično i bes. To se može odnositi na tvog partnera, roditelje, odraslu decu, prijatelje, posao... na gotovo sve odnose koji su ti bitni. Mnogo se ljudi može pronaći u tim stihovima i svako će, verujem, imati svoje viđenje i tumačenje.”  Rekao je Slavko
 
Singl je svoje video izdanje dobio u režiji Filipa Gržinića.
 
“Upravo sam odlučio da napravim spot kad nas je zaustavio korona virus. Sve je stalo, a onda se desio i zemljotres u Zagrebu. Shvatiš da to neće tek tako proći, ali znaš da život mora ići dalje. Nisam bio sklon tome da napravim “kućni” spot. Ovo nije pesma za akustičnu gitaru i video iz sobe.” priča Remenarić.
 
“Obratio sam se režiseru Filipu Gržinčiću čiji su mi se radovi dopali. Filip i njegova supruga Slađana, koja je koautor scenarija, imaju iza sebe sjajne spotove i prihvatili su se ovog izazova. Napravili su intrigantnu priču, briljantno režirani mali film od 4 minuta. U stvaranju spota poštivali smo preporučene mere socijalnog distanciranja, što i nije bilo teško obzirom da oni žive i rade u Rijeci, a Ernest i ja smo svoje delove snimili u Zagrebu. U početku mi se sve činilo gotovo neizvodljivo za iole ambiciozniji video spot, ali me Filip uverio da se sve može. Pa čak i da ja bacim kovertu u Zagrebu, a ona izleti iz TV ekrana u Rijeci.”
 
 
Ostavi
komentar