Domaća scena

04.10.2014.

Upoznajte Mimo Protokola Mimo protokola
foto: PR photo
Upoznajte Mimo Protokola

Punk rock i POP punk na beogradski način

Sastav Mimo Protokola nastao je krajem 2012. godine, i svojom muzikom, koju snimaju isključivo na maternjem jeziku, predstavljaju pravo osveženje na našoj sceni!

Bend je osnovan od strane Dušana Popovića i Dušana Vasiljevića, i u prvim mesecima rada, momci su tražili odgovarajuće ime i odgovarajućeg bubnjara. Ekipa se ustalila sa dolaskom Mihaila Stanisavljevića, nakon čega bend započinje eru svirki. Pomalo nekarakteristično za našu a i za svetsku scenu, Mihaila je za bubnjevima zamenila Isidora Ilić, i bend sada ima tri stalna člana – Popovića kao gitaristu, vokala i kompozitora, Vasiljevića kao basistu i prateći vokal i Isidoru za bubnjevima, dok Stanisavljević kao prijatelj benda i dalje pomaže sastavu, svirajući gitaru i pevajući prateće vokale.

Mimo Protokola su do sada izbacili četiri singla – „Prokleti grad“, „Urbana devojka“, „Dobro jutro“ i „Odrasti“, koje možete poslušati na sajtu YouTube, ali je i debitantski album, sniman u Nineteen Sound Production studiju sa producentom Nebojše Radovanovića, takođe spreman za izbacivanje, samo je potrebno da Protokolci pronađu izdavača!

Poslušajte Mimo Protokola:

Ostavi
komentar

Povezano