Domaća scena

03.03.2016.

Tvoja Lollobrigida "Tvoja"
foto: YouTube screenshot
Tvoja Lollobrigida

Novi spot

Uoči predstojećeg, besplatnog koncerta, zakazanog za 8. mart 2016. u Domu kulture Studentski grad (Novi Beograd), bend Lollobrigida predstavlja novi spot.
 
Glavnu ulogu glumi starija balerina, Marija Janković - "Gospođu Mariju, jednu predivnu damu, koja zrači elegancijom i toplinom stavili smo u zagrljaj "svoje ljubavi”, markantnog, starijeg gospodina koji je, inače, predsednik kućnog saveta u mojoj zgradi" objasnila je Ida Prester, pevačica benda, koja je i autor ove pesme. "Ideja je bila da u spotu prikažemo atmosferu hermetičnosti večne ljubavi iz pesme, odnos dvoje ljudi kojima ništa drugo ne treba osim jedno drugome, do kraja. Tema starosti nas dugo zaokuplja. Starost najčešće mrzimo, bojimo je se, stare ljude ne primećujemo, u društvu su potpuno nevidljivi. Zato u spotu gledamo na starost iz drugog ugla - divne, senzualne, zaljubljene starije ljude koji uživaju u svakom trenutku koji im je preostao," ispričala je Ida.
 
Uz muzički spot, ekipa je napravila od istog materijala i desetominutni film "Oda mladosti", o prolaznosti, starosti, ljubavi, o ženi koja je "otplesala" svoj život. Film se do sada prikazivao na samostalnim izložbama Marcelle Zanki.
 
Interesantan mančesterski tvist u zvuku ovog inače šljokičavog benda.
 
Ostavi
komentar

Povezano