Domaća scena

20.11.2013.

Toni Cetinski i Željko Jokosimović: Duhovita najava dueta Toni Cetinski i Željko Joksimović
foto: Youtube screenshot
Toni Cetinski i Željko Jokosimović: Duhovita najava dueta

Neposredno pred Tonijev koncert u Areni

Dvojica velikana aktuelne balkanske muzičke scene, Željko Joksimović i Toni Cetinski, najavili su u video klipu izlazak nove zajedničke pesme. Klip je objavljen na kanalu „Minacord Music“, Joksimovićeve produkcijske kuće.

Kako će zvučati duet za sada ostaje tajna, iako smo mislili da ćemo čuti bar deo pesme u video najavi – Joksimović i Cetinski su napravili šalu, pa je Željko svirao na ugašenom klaviru, dok su pevači samo otvarali usta. Željko je izjavio da će uskoro snimiti pesmu, a obojica se nadaju se dobrim reakcijama publike!

Ipak verujemo da će biti veoma interesantno, jer se radi o dva vrhunska muzičara, a dok nova duetska pesma ne izađe, slušamo Tonijeve hitove, dok Željka možemo gledati svakog utorka na TV Pinku, kao sudiju u popularnom show programu X Factor!

Toni Cetinski će 23. novembra održati veliki beogradski koncert u Kombank Areni a zbog ogromnog interesovanja organizatori su doneli odluku da u prodaju puste i ulaznice za gornje tribine (nivo 400) po ceni od 2000 dinara.

Vidimo se!		

 

Ostavi
komentar