Domaća scena

04.12.2019.

Tijana i Sara slave prijateljstvo i jubilej duetom Sarah, Sara Jo i Tijana
foto: Nemanja Novaković / Vidoje Manojlović
Tijana i Sara slave prijateljstvo i jubilej duetom

Pogledajte spot za pesmu Širina

Sara Milutinović, koja potpisuje neke od najvećih hitova na našim prostorima, objavila je duetsku pesmu sa pevačicom Tijanom Bogićević. Ovim projektom Aleksandra Sara Milutinović obeležava dvadeset godina karijere, a Tijana nastavlja fantastičan niz pesama koji je započela objavom albuma Čudo.
 
Tijana Bogićević i Sara Milutinović su značajne pojave naše pop scene, a njihov spoj u pesmi Širina mnogi su okarakterisali kao „novi talas“ domaće muzike. U produkcijski neočekivanom aranžmanu, sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, Tijana i Sara donele su pesmu koja je na prvo slušanje ponela epitet „pravog hita“!
 
"Ove godine je jubilej - dvadeset godina moje karijere. Kada smo razgovarale na tu temu, Tijana je predložila da napravimo vokalnu saradnju, s obzirom da duži niz godina nastupamo zajedno. Drago mi je da su svi moji prijatelji sarađivali na ovoj numeri, pre svih Tijana, zatim Darko Dimitrov koji je producirao traku, i naravno Nemanja Novaković i Aleksandar Pejčić koji su napravili sjajan video. Na snimanju spota bilo je sjajno. Kuriozitet je naš gost u spotu Luis Miguel koji dolazi iz Venecuele" - kaže Sara Milutinović i dodaje: "U životu sam odsvirala skoro sve veće koncertne prostore u regionu, ali sada iskreno imam veću tremu. Jedva čekam da pesma doživi premijeru i da pravim neku novu muziku."
 
Tijana Bogićević, čiji album Čudo je obeležio godinu za nama i  sa koga su se izdvojili hitovi Hajde onda ništa, U redu i Bezuslovno, ne krije zadovoljstvo što je po prvi put ukrstila glas sa Sarom Milutinović, koja je napisala njen prvi hit Tražim.
 
"Sara je za mene napisala Tražim, pesmu kojom sam započela karijeru i čast mi je što smo sada zajedno u ulozi izvođača. U pitanju je odlična melodija, i tekst koji mi se odmah dopao, tako da verujem da će se ceo ovaj projekat dopasti mojoj publici" – kaže Tijana.
 
Pesmu Širina, Tijana i Sara predstavile su na promociji u Beogradu, u društvu prijatelja i naših najpoznatijih muzičara i pevača. 
 
 
Ostavi
komentar