Domaća scena

03.10.2022.

"Ti si sav moj bol" uživo iz Skoplja
"Ti si sav moj bol" uživo iz Skoplja

EKV snimak iz 1992. godine

Snimak izvođenja pesme "Ti si sav moj bol", koji su EKV odsvirali 1992. godine u Skoplju, dobija sopstveno pakovanje i nakon 30 godina ponovo je u žiži javnosti. Pakovanje su spremili Virgin Music Label & Artist Services u saradnji sa Zadužbinom Milana Mladenovića i dizajnerkom Janom Oršolić koja stoji iza spota. 

Ovaj spot ujedno označava i pokretanje YouTube kanala Ekatarina Velika Official na kom ćete od sada moći da gledate remasterizovane i restaurirane VHS snimke kultnog benda sa zvaničnog kanala. 

Ovo izvođenje pesme "Ti si sav moj bol" naći će se na predstojećem albumu EKV Unplugged Skoplje 1992. Album će biti objavljen na digitalnim platformama 7. oktobra, pod Universal Music lejblom, a za nekoliko meseci će biti dostupan i na ploči.
 
„Rad na ovom spotu za mene je bio uzbudljivo introspektivno iskustvo. Unplugged verzija koja je sada prvi put pred nama, 30 godina posle originalnog izvođenja, donela mi je dobro poznatu pesmu na sasvim novi način – dublji, intenzivniji, ličniji. Zahvalna sam silno Zadužbini na poverenju koje mi je pružila dajući mi priliku da ovaj dirljivi muzičko emotivni dragulj na svoj način pretvorim u igru savremene kaligrafije“, rekla je autorka spota, dizajnerka i edukatorka Jana Oršolić.

 

 

Ostavi
komentar