Domaća scena

28.07.2014.

Telenor, Deezer i Lampshade Media u zajedničkoj akciji promocije domaćih muzičara MVP, Bane Lalić
foto: Telenor PR Photo
Telenor, Deezer i Lampshade Media u zajedničkoj akciji promocije domaćih muzičara

Telenora je ovih dana najavio saradnju sa mladom, domaćom izdavačkom kućom Lampshade Media i Deezerom sa kojima će zajednički raditi na podršci domaćoj muzičkoj sceni. Ovom saradnjom Telenor će promovisati muzičke umetnike u javnosti njihovim uključivanjem u novu kampanju za Play+ pakete uz koje je besplatno dostupan i muzički digitalni servis Deezer.

Zahvaljujući Lampshade Mediji muzikom domaćih bendova proširuje se Deezerova baza, a muzičarima se otvara put ka 182 zemlje u kojima je ovaj digitalan servis dostupan. Zahvaljujući Telenoru dodatno se pomovišu domaći bendovi u javnosti, a mlada publika dobija priliku da lako dođe do svoje omiljene muzike na način koji je njima najbliskiji.

„Nalazimo se u eri brzih promena, a potrebe korisnika prevazilaze potrebe za minutima, internetom i porukama. Telenor je prvi u Srbiji prepoznao ove trendove i još prošle godine uveo muzički servis Deezer, koji su mladi odlično prihvatili. Sada, Telenor ide korak dalje i pomaže mladim izvođačima da steknu dodatnu afirmaciju u javnosti“, kaže Petar Babić, menadžer za postpejd u Telenoru.

Osim benda MVP, Telenor će u narednom periodu promovisati i elektro pop umetnicu Frau Casio, kao i pop rok bend Ničim izazvan.

„Drago nam je da je velika kompanija kao što je Telenor odlučila da pomogne mladim bendovima, jer na domaćoj sceni postoji dosta prostora za unapređenje. Mogućnost da plasira svoju muziku na jednom od najvećih svetskih muzičkih servisa značajna je svakom izvođaču, posebno onima koji tek počinju, kao i prilka da ostvare zaradu od autorskih prava“, kaže Nikola Jovanović, direktor Lampshade medije.

Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pesama kvalitetnog zvuka, a pruža mogućnost pravljenja plejlista, deljenje muzike sa prijateljima, kao i slušanje muzike u oflajn modu.

Uz Telenor Play+ postpejd paket aktivacija muzičkog servisa Deezer je besplatna, dok uz Play+ pripejd paket korisnik dobija Deezer na mesec dana po ceni od 490 dinara. Takođe, obezbeđen je i brzi internet protok Telenorove Pametne mreže namenjen isključivo korišćenju ovog digitalnog servisa. 

Ostavi
komentar