Domaća scena

14.03.2020.

tam ima još jedan singl
tam ima još jedan singl

sve dalje

Prošlog leta smo vam prvi put ukazali na Tamaru. Tada nam je ponudila sanjivi singl kako treba. Ona je deo Zicer Inc. ekipe sa kojima se kalila na živim nastupima, a usput sa Summer Deathsom i Nihilom pravila muziku. Na istom putu je zaslužila ugovor sa Universalom, pa objavila i na holdu. Ispostavilo se da je ta pesma poslužila kao palate cleanser. Sada je tu njen pravi debi za UMG sa pesmom sve dalje
 
Kako ona kaže, pesma je o zdravoj ljubavi prema sebi.
 
Miki čukao bit ponovo, a tam pisala tekst uz pomoć Andrije Ilića Prše sa kojim je i zamislila spot. 
 
Najteži deo stvaranja spota je bio Andrijin zadatak da napiše scenario i osmisli priču koja će moći da dočara poruku koju smo hteli da pošaljemo kroz video. Bilo nam je važno da predstavimo mladu ženu koja odlučuje da bude slobodna i spremna je na sve da uspe u onome što želi, pod pritiskom okruženja i sopstvenih unutrašnjih borbi i kroz ceo proces doživljava transformaciju. Andrija je suptilno provukao i moju ličnu priču kroz ovaj spot“, objašnjava tam.
 
Logičan naredni korak bio je da uključimo direktorku fotografije Milicu Cimi Drinić, uz čiju pomoć je radio režiju i kasnije producentkinju Anđelu Zebić, jer su već sarađivali na više projekata. Od početka je tu bila scenografkinja Iva Ilić, za kostim je bila zadužena Lara Popović, šminku Tijana Popović, a montažu Marija Rajna Marinković. Cela ekipa, uključujući i statiste, potrudila se da sve bude na najbolji način u skladu sa zamišljenom idejom.
 
Ostavi
komentar

Povezano