Domaća scena

05.04.2014.

Svi na pod! sinoć promovisali novi album u Mikseru Svi na pod!
foto: Mina Šarenac
Svi na pod! sinoć promovisali novi album u Mikseru

Dva palca gore!

Ako je iko imao i trunčicu sumnje povodom toga da li je scena u krizi i da li uopšte postoje ljudi zainteresovani za nešto što nije folk, nakon sinoćnje koncertne promocije drugog albuma sastava Svi na pod! svima nam je jasno da su odgovori na gore navedena pitanja: NE i DA!

Ako ste oko 21:30 bili u okolini Savamale i ako ste uočili ogromnu gužvu oko i ispred prostora Mikser House, tu gužvu su napravili preslatka Bojana Vunturišević i njenih šest momaka učinivši da se na kratko prisetimo najboljih dana kada se za ulaz na koncerte satima čekalo u redu (bez da se iko bunio).

Odlična, energična, svirka je krenula oko 22:15 trakom koja se na albumu nalazi na poziciji broj jedan „O Mladosti“ ali je samo jedan pogled na prepun Mikser (čak na granici prijatnog ukoliko imate u vidu da je napolju bilo neverovatno toplo a unutra skoro nepodnošljivo vruće) bio potreban da vam sasvim postane jasno da je sadašnjost jedna kod dobra kao i „mladost“ o kojoj je Bojana pevala.

OK, reći ćete da preterujem... Dobro, potrebno je još mnogo rada svih nas (bendova, novinara, menadžera, PR-ova...), mnogo neprospavanih noći, mnogo energije i entuzijazma da bi se glas dobre muzike čuo dovoljno snažno ali jedno je sigurno: ideja postoji, želja postoji, bendovi postoje i publika postoji. Bravo Svi na pod! 

Ostavi
komentar