Domaća scena

25.04.2014.

Svi na pod! objavili spot za "Sekundu" Svi na pod! Bojana Vunturišević
foto: PR Photo
Svi na pod! objavili spot za "Sekundu"

Nešto malo drugačije ovog puta!

Sastav Svi na pod objavili su spot za numeru „Sekunda“ koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu „Mladost“!

Pesma je stigla posle uspešnog početka regionalne turneje i energičnih nastupa u Beogradu, Zagrebu i Sloveniji.

Bojana Vunturišević, pevačica ovog sastava, je rekla da je ova numera malo drugačija od onog na šta smo navikli od omiljenog nam sastava, i da donekle prikazuje u kom pravcu će se kretati njihova muzika u budućnosti. Spot je sniman u blizini Barande, u najlepšoj šumi na svetu kako kaže Bojana, a prilikom snimanja spota članovi sastava su iskoristili priliku i da proslave izlazak novog albuma „Mladost“!

Režiju spota potpisuje Ivan Stoiljković, za montažu je bila zadužena Ana Žugić, za kostim Olja Marković, dok je scenografija bila poverena Bojani Nikolić. Ovo nije prvi put da Svi na pod sarađuju sa ovom ekipom kreativaca, jer su isti ljudi bili zaduženi za snimanje spota za numeru „Barakuda“.

Ako se pitate kada ćete biti u mogućnosti da uživo čujete poznati sastav – prva sledeća prilika za to vam je 26. april kada će Svi na pod nastupiti u Božidarcu u Beogradu, a zatim slede nastupi u Užicu, Podgorici, ali i „unplugged“ koncert u UK „Parobrod“. Beogradski klub Mikser će predstojeću letnju sezonu započeti festivalom „Svi na pod“!

Jedva čekamo! Uživajte u novom spotu!

Ostavi
komentar