Domaća scena

12.03.2014.

Svi na pod! 4. aprila promovišu novi album Svi na pod!
foto: Mina Šarenac
Svi na pod! 4. aprila promovišu novi album

Nakon dve i po godine od objavljivanja albuma “Prvi!”, miljenici regionalne publike, Svi napod!, predstaviće svoj novi album “Mladost” 4. aprila, koncertnom promocijom u Mikser House-u.
 
Publika će ovom prilikom pored singlova koji su već postali hitovi, poput „Puta”, „Zlatnih spirala” i „Barakude”, po  prvi put moći da čuje do sada neizvedene pesme sa albuma “Mladost” na kom se nalazi ukupno 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro-pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata uz ritam sekciju pod uticajem fanka i afro-američkog nasleđa.
 
Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kaoi hor “Kružok” u pesmi “Put”.
 
Svi napod! čine pevačica Bojana Vunturišević, bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović, gitarista Ivan Mirković, saksofonista Jamal Al Kiswani i Petar Rudić, koji uživo radi sekvenciranje, sempling i zvučne efekte.
 
Koncert počinje u 21 čas. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od  500 dinara u pretprodaji, dok će cena na ulazu iznositi 700 dinara.

Karte su osvojili:

1. Aleksandra J.
2. Višnja A.
3. Suzana P. 
4. Pavle K.
5. Aleksandar M.
6. Petar R.
7. Ljiljana Tu.
8. Danijela I.
9. Mirjana V.
10. Nemanja R.
)
Ostavi
komentar

Povezano