Domaća scena

28.06.2013.

Svi na pod! Svi na pod
foto: Jelen TOP 10
Svi na pod!

Gosti ovonedeljnog izdanja emisije Jelen TOP 10

Svi na pod! su ovih dana zaista u centru pažnje. Sinoć su održali sjajan koncert u prepunom Mikser Houseu kojim su promovisali Terraneo festival na kom će nastupiti u avgustu, a večeras (28. jun) binu dele sa jednim od najvećih svetskih imena neo soula, CeeLo Greenom. Naravno, radi se o besplatnom, rođendanskom koncertu EXIT-a koji se održava u Novom Sadu.

Kada sve ovo znate, ne čudi što su upravo Svi na pod! gosti u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10. Setićete se da su svojevremeno pažnju najšire javnosti privukli kao dvostruki prvoplasirani bend na ovoj listi i to pesmama „Bugi vugi“ i „Bez plana“, ali i kao bend sa najviše nedelja provedenih na listi! Kako bismo se podsetili ovih sjajnih trenutaka Svi na pod! će izvesti numere „Bugi Vugi“ i „Mladosti“ kao i aktuelan singl „Zlatne spirale“.  Poznati po žanrovskoj raznolikosti, energičnim nastupima, preciznom zvuku i odličnoj atmosferi koju prave na koncertima, pažnju domaće javnosti osvojili su kontinuiranim uspehom, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i regiona.

Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem otkriva da je aktuelan spot, inače treći po redu u proteklih šest meseci, za singl „Zlatne spirale“, naišao na odlične reakcije publike. A kako Bojana vidi domaću scenu i ulogu Jelen TOP 10 emisije u promociji sjajnih progresivnih bendova među kojima su i oni sami, možete pročitati u intervjuu koji je pre svega par dana dala za naš portal (klik OVDE).

Gledajte Jelen TOP 10 u nedelju, 30. juna na RTS 1 od 23.10 i u sredu, 03. jula na Studiju B od 21h.

Ostavi
komentar