Domaća scena

01.02.2014.

Stuttgart Online i Klopka za pionira 1. februara u DOB-u Stuttgart Online
foto: PR Photo
Stuttgart Online i Klopka za pionira 1. februara u DOB-u

Veče alternativnog beogradskog rock'n'roll-a

U Domu omladine Beograda u subotu, 1. februara, održaće se koncert na kome će nastupiti dva sjajna benda – Stuttgart Online i Klopka za pionira!

Stuttgart Online čine basista i vokal Bojan Slačala i bubnjar i vokal Marko Barišić. Debitantski album naziva „Radost svakom domaćinstvu“ su snimili i izbacili 2009. godine, a dve godine ranije su proglašeni za debitante godine od strane web magazina Popbox. Pre dve godine izbacili su i svoj drugi po redu studijski album nazvan „Prava stvar“, koji sadrži jedanaest pesama, i kako kažu momci – predstavlja punokrvni rock'n'roll album čije pesme nose snažne poruke! Na oba albuma doprinos su imali i članovi drugih bendova poput Jarbola, Repetitora, Nežnog Dalibora, Velikog prezira, Kriški i drugih.

Klopka za pionira kao bend postoji od 2003. godinei do sada su izbacili čak trinaest izdanja, a mogu se pohvaliti i stotinama nastupa u zemlji i regionu! Na predstojećem koncertu predstaviće numere sa novog, još neobjavljenog albuma čije su tematike naizgled nespojive – pevaju o krompirima, konjima, životu, seksu i ljubavi!

Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a koncert u Klubu DOB-a počinje u 21 čas.

Vidimo se! 

Ostavi
komentar