Domaća scena

05.12.2019.

Songkillersi i Radiofonik u novoj pesmi
foto: Youtube screenshot
Songkillersi i Radiofonik u novoj pesmi

Iz muzičke radionice Songkillersa stiže nam još jedan singl - Bolje ne reci ništa. Nežne melodije u kombinaciji sa prepoznatljivim vokalom Željka Banića – Baneta stvaraju opojnu zvučnu kulisu zaraznog ritma koja će vas pratiti i nakon slušanja. Kao i na prošlom Teži slučaj i na ovom su autorske snage udružili Predrag Martinjak i Bane.
 
Songkillersi više od dvadeset godina ređaju pesme i važe za jako ime regionalne scene. 
 
Bolje ne reci ništa parti interesantni video spot u režiji Hrvoja Banića i Predraga Martinjaka, u kojem se ne pojavljuje samo jedan nego čak tri Baneta:
 
„Svi ponekad poželimo da se multipliciramo, a zahvaljujući ovom spotu meni je to napokon i uspelo. Što nas je više to je bolja zabava, a snimanje ovog spota bilo je upravo takvo.“, izjavio je Bane.  
 
„Kreativno rediteljsko sastančenje u obližnjem burger restoranu (račun poznat redakciji i onome  ko je platio) - urodilo je neizvodljivim idejama i rezultate ne možete videti. No, nešto se ipak dogodilo - spot je snimljen za rekordno popodne i montiran je za nekoliko dana. Ideja da se na ekranu pojavljuje nekoliko varijanti Baneta, uspešno je dovedena pred vaše oči. I ako se detaljno ne zagledate, teško ćete uočiti greške i kako je to izvedeno. Bane je bio izuzetno kooperativan (osim u sceni gde je morao skinuti jaknu) a Radiofonikova misterija i dalje nije otkrivena. No uvek postoji nada da ćete ga negde sresti, a nećete i dalje znati ko je on(a). Sara koja je jedina znala plesati, izuzetno je bila zahvalna što je sve snimila sama pa su svi dodati oko nje naknadno. Bane je naročito bio sretan što ne mora deliti pivo na snimanju sa druga dva Baneta. Hrvoje Banić i Predrag Martinjak upisali su još jedan video u svoj portfolio.", o zbivanjima iza kulisa ispričao nam je kreativni direktor spota Anđelko Preradović.
 
Ostavi
komentar