Domaća scena

22.08.2013.

SevdahBABY i Djixx ove nedelje u gostima kod Jugoslava Djixx, Milan i Jugoslav Pantelić
foto: www.jelentop10.com
SevdahBABY i Djixx ove nedelje u gostima kod Jugoslava

Jelen TOP 10

SevdahBABY i Djixx su ovog leta bili vredni – svirali su na raznim mestima uključujući i Terraneo festival na kom su debitovali pred hrvatskom publikom a nije izostao ni studjski rad.
 
Nedavno su izbacili još jedan sjajan cover, ovoga puta za pesmu „Spiritus“ kultnog sastava Jakarta, koji se u njihovoj verziji zove „Ti mi se tako sviđaš“. Za ovu numeru je urađen i spot koji je (blago rečeno) skrenuo pažnju javnosti, izazvao buru na društvenim mrežama i slomio nekoliko desetina muških srca a upravo je ova pesma povod za njihovo gostovanje u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10. Gosti Jugoslava Pantelića biće Milan Stanković aka SevdahBABY i prelepa Djixx a pored priče o ovom spotu oni će kroz razgovor publiku podsetiti i na svoje, nešto starije, hitove: „3 poljupca“, „Ljubi me brzo žurim“, „Najbolja pesma“ itd. 
 
Šta o obradama misli Djixx, a šta Milan, koji smatra da je balkanski sevdah isto što i američki blues, i zašto je u njihovoj muzici često mešanje elemenata balkanske muzičke tradicije i savremene elektronske muzike, otkrijte u emisiji koja je naprogramu premijerno u nedelju 25. avgusta na prvom programu RTS-a 15 minuta nakon ponoći. Saznajte još i koji su im koncertni planovi, kada izlaze nove pesme i spotovi, na domaćem ali i inostranom tržištu.
 
Pored razgovora sa gostima, videćemo i kako izgleda ovonedeljna lista, da li ima noviteta i da li se Kamikaze i dalje drže svog prvog mesta!
Ako ne stignete u nedelju, repriza je na Studiu B u sredu od 21h.
 
Ostavi
komentar