Domaća scena

10.01.2013.

SevdahBABY & Djixx - spot za Beton Lady SevdahBABY & Djixx Beton Lady COVER
foto: MTV PR Photo
SevdahBABY & Djixx - spot za Beton Lady

Premijera spota u ponedeljak 14. januara na MTV-u

SevdahBABY & Djixx imaju novu stvar koja nosi gotivno i pamtljivo ime Beton Lady. E, a za tu novu stvar su snimili i spot. Milan Stanković, poznatiji kao SevdahBABY se ovoga puta pojavljuje i u ulozi reditelja svog spota a po fabuli koju nam je otkrio MTV bi se reklo da je talentovan i na ovom polju.

Ako smo dobro ukapirali Djixx se pojavljuje u ulozi kraljice (mmmm) koja ima malo začudan, da ne kažemo SM odnos sa svojim batlerom. U ovom, bajkovitom, delu priče dolazi do neočekivanog obrta, a sve to iz druge priče prati reperka Djixx i producent SevdahBABY. Kako se ova dva sveta prepliću videćete u spotu koji će premijerno biti prikazan na MTV-u u ponedeljak 14. januara, tačno u 20h

Što se muzike tiče, a nas to najviše interesuje, Beton Lady je na talasnim dužinama na koje nas je SevdahBABY odavno navikao tako da očekujemo još jednu disko, elektro - pop bombu. Jedva čekamo!

A do ponedeljka, nema nam druge nego da slušamo ono što nam je dostupno - odlučili smo se za "Ljubi me brzo žurim" ali akustik. Ubija!

 

Ostavi
komentar