Domaća scena

06.06.2014.

S.A.R.S.: Uskoro premijera novog spota S.A.R.S.
foto: PR Photo
S.A.R.S.: Uskoro premijera novog spota

MTV, ponedeljak 9. jun u 20h

U poslednjoj nedelji marta, bend S.A.R.S. (za intervju za Žaretom kliknite OVDE) je održao čak tri rasprodata koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu. Osim za nastupe, S.A.R.S.-ovci su boravak u hrvatskoj prestonici iskoristili i za snimanje spota za pesmu „Klinka“ sa aktuelnog albuma „Ikone pop kulture”.

Za režiju spota je bio zadužen niko drugi do Filip Dizdar koji pesmu opisuje kao „ljubavnu priču na neobičan način“. Snimanje je trajalo tri dana, kadrovi su snimljeni uz Savu, kod zagrebačkog naselja Lanište, a u izradi spota su, osim Filipa, bili uključeni i polaznici programa video produkcije na MPA Akademiji.

Četvrti po redu, studijski materijal „Ikone pop kulture“ može se besplatno skinuti sa sajta benda i do sada je preuzet u 50.000 primeraka. Pesma  „Klinka” je prvi singl s aalbuma i već je postala koncertni favorit rame uz rame s velikim hitovima poput „Lutka“, „Ti, ti, ti“, „Mir u svetu”, „Bojana”, „To rade”, „Ratujemo ti i ja”, „Buđav lebac” i „Perspektiva”. Beogradska publika moći će da čuje i vidi S.A.R.S. uživo na velikom humanitarnom koncertu „Noć za pomoć“ u utorak, 10. juna u Domu omladine Beograda.

Spot će premijerno biti prikazan na MTV-u u ponedeljak 9. juna u 20h.

 

Ostavi
komentar