Domaća scena

28.09.2020.

Sana Garić vodi na obalu mora, daleko od svega
foto: Youtube screenshot
Sana Garić vodi na obalu mora, daleko od svega

Daleko od gradske buke i svakodnevnih problema

Sana Garić je objavila novi singl i video za pesmu sa predstojećeg EP-ja Deo sebe.
 
Spot je sačinjen od snimaka napravljenih na različitim lokacijama.
Ovog puta animaciju i video montažu takođe potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić iz Los Anđelesa. Zajedno sa materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku celinu.
 
Prirodno prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme Nešto u nama i Deo sebe. Minimalističkim slikama prirode uklopljenih duplom ekspozicijom sa snimcima benda, video dočarava zvukove mora i dalekih predela koji svima nedostaju poslednjih meseci.
 
U toku snimanja i montiranja spota za pesmu Prirodno u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema,“ pojasnla je autorka.
 
Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda sastavljenih od članova uticajnih domaćih grupa kao što su Darkwood Dub, Bella Technika, Fish In Oil... Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje DJ Rahmanee.
 
Ostavi
komentar