Domaća scena

17.06.2016.

Samo najkvalitetniji bitovi Roni Size
foto: PR photo
Samo najkvalitetniji bitovi

Vikend u Barutani

Ovog vikenda čeka nas fantastični lajnap na najlepšoj letnjoj pozornici. Naravno da je reč o Barutani.

Petak, 17. jun, rezervisan je za domaće. Pored prve dame naše tehno scene, Lee Dobričić, za pultom će se naći majstor Boža Podunavac, a sa njim još i Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. Svi oni koji žele da obezbede ulaz na vreme, mogu kupiti ulaznice u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara za regularnu kartu.  VIP karta je 700 dinara.

Već u subotu, 18. juna, u Barutanu stiže legendarni drum’n’bass producent i DJ Roni Size, koji će nastupiti uz svog kompanjona Dynamite MC-ja. Svoje prvo izdanje Roni je imao davne 1993. godine, a nakon uspešne karijere duge 23 godine, bristolski DJ i producent će u nastavku 2016. godine imati još novih projekata i izdanja.

Ono što će ovu žurku učiniti nezaboravnom je podrška sastava Codex, kao i Splash Heads, Nikole Džonidža Stankovića & Don Dada, Marka Obradovića Edge-a i Kastiljas MC-ja. Ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 700 dinara za regularnu kartu. VIP karta vam pruža posebno dizajniranu platformu na otvorenom, koja omogućuje kompletan doživljaj žurke, i košta 1000 dinara

Ostavi
komentar

Povezano