Domaća scena

19.03.2020.

Sa Luce u susret nekom prethodnom proleću
foto: Youtube screenshot
Sa Luce u susret nekom prethodnom proleću

Pogledajte spot za U sjećanju

Ona je veoma priznata kantautorica mlađe generacije. Priprema nas za proleće nostalgičnom pesmom koja će navesti na ples slušatelje različitih generacija. 
 
Sama Luce kaže da je ovo početak njene nove ere i prvi singl koji nas uvodi u drugi studijski album. Njegov izlazak planiran je za prvu polovinu sledeće godine. Tekst je pisala sa Markom Mrakovičem, što nije njihova prva saradnja. On je radio i na projektu U bojama
 
Luce ima svoj bend koji je odsvirao i ovaj singl, a njega čine Filip Pavić na gitari, Marino Vinja na basu, Vibor Čerič na klavijaturama i Edi Grubišić na bubnjevima, uz pomoć saksofoniste Luje Parežanina i trubača Mate Picukarića za čiji je duvački aranžman zaslužan Filip Pavić. 
 
"Poruka pjesme je da su nama bitne i voljene osobe u životu uvijek prisutne u nekom obliku, jer dok god smo mi živi, sjećanja i uspomene na njih žive s nama, pa čak i onda kad oni više fizički nisu tu." 
 
To je rekla Luce o svojoj pesmi koja je dobila setni spot prema ideji Dinka ŠimcaKadrovi za njega su snimani u prostorijama Doma za starije u Koprivnici, a glavni akteri su dva plesna para, mlađi i stariji. 
 
Ostavi
komentar