Domaća scena

22.11.2013.

Riblja Čorba ove nedelje u emisiji Jelen TOP 10 Riblja Čorba
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Riblja Čorba ove nedelje u emisiji Jelen TOP 10

35 godina od izlaska singla "Lutka sa naslovne strane"

Jedna od najpopularnijih rock grupa sa ovih prostora, Riblja čorba, biće gost emisije Jelen Top 10 u nedelju 24. novembra na prvom programu RTS-a nakon Dnevnika 3.

Tridesetpetogodišnjica izlaska singla „Lutka sa naslovne strane“, kao i aktuelni  album „Uzbuna“ neki su od povoda za dolazak u emisiju članova benda na čelu sa Borom Đorđevićem.

Za aktuelni album rock veterani kažu da im je,bez obzira što je 19 po redu, doneo ogromnu radost i uzbuđenje kao da je prvi.

U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, Bora i Miša Aleksić govoriće o  obnavljanju saradnje  sa britanskim producentom Džonom Mekojem, sa kojim su prvi put bili u studiju pre tridest godina kada su snimali kultni album „Mrtva priroda“

Podsetiće gledaoce na same početke, daleku i njima bitnu 79, govoriti o koncertu u beogradskoj Areni, kao i svirkama zbog kojih Bora kaže da su faktor stabilnosti u regionu. O emocijama koje su ih pratile na snimanju albuma tokom koga su se, prema njihovim rečima, osetili trideset godina mlađim, o novim numerama i velikim hitovima, kao i mnogim legendarnim pričama iz istorije rokenrola na ovim prostorima, saznaćete u novoj emisiji Jelen Top 10.

Lista deset najvećih hitova, kao i najave aktuelnih muzičkih događaja očekuju vas u nedelju,  a repriza je u sredu na Studiu B od 22:30.

Ostavi
komentar