Domaća scena

06.02.2014.

Repetitr i Artan Lili u subotu 8. februara u DOB-u Repetitor
foto: Luka Knežević Strika
Repetitr i Artan Lili u subotu 8. februara u DOB-u

Beogradski alternativni sastav, jedan od onih o kojima se poslednjih godina baš mnogo priča, Repetitor, nastupiće u subotu 8. februara u klubu beogradskog Doma Omladine. Bend se upravo vratio sa evropske turneje u okviru koje su po prvi put nastupili i u Švajcarskoj i Nemačkoj.

Kao gost večeri, po prvi put u karijeri, nastupiće sastav Artan Lili, poznat po numeri „Džoni“. Neposredno pred prvo predstavljanje koncertnoj publici izbacili su još jedan singl: „Najbolje što znam“,  koji možete poslušati na linku niže. Artan Lili čine Elenа, Mаrko, Drаgаn i Bojаn (Bojan  Slačala iz Stuttgart Online) i kako kažu, spremni su za koncert na kom će se publici predstaviti sа 12 pesаmа svirkom koja će trajati 45 minutа.

Boris Vlastelica, frontmen Repetitora, koncert u Domu Omladine najavio je sledećim rečima: „U subotu ćemo svirati oko jedan sat, dobro poznati repertoar i nekoliko novih pesama. Sa nama sviaju drugovi iz prostorije za probe, Artan Lili, kojima je ovo prvi koncert. Reč je o novoj pop atrakciji, zanimljivog zvuka i postave. Očekujem sonični zvuk, dobar provod i uzbudljivo koncertno veče. Zato smo za koncert i odabrali klub Doma Omladine, kao omiljeni prostor za svirke u gradu“.

Ulaznice koštaju 500 dinara a sve počinje u 21h.

Ostavi
komentar