Domaća scena

16.09.2020.

Prvi singl sarajevske ekipe Neo Stereo
foto: Youtube screenshot
Prvi singl sarajevske ekipe Neo Stereo

Flashback

Ekipa koja čini bend Neo Stereo, predstavila je svoju prvu autorsku pesmu Flashback. Neo Stereo je bend širokog funk, rock i pop repertoara. Nastao je u decembru 2018. godine, ali kao ideja mnogo ranije i od tada pa do danas aktivno radi ”punom parom”.
 
“Došlo je vreme da se predstavimo i svojom muzikom, a prva pesma koju objavljujemo, nastala je slučajno i u druženju. Radimo ovo zato što volimo i ne očekujemo ništa, a to se osjeti, jer samo želimo da stvaramo našu muziku i to je sve. Nadamo se da će se to nekome i dopasti”, iskrena poručuju.
 
Članovi benda dolaze iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Orašja i čine ih: vokal – Jelena Sladoje, gitara – Dino Mangafić, bass – Miloš Grbić, klavijature – Amar Hadžimujić i bubanj – Boris Sikuljag.
 
“Iako relativno kratak vremenski period postojimo, jako veliki broj svirki je iza nas, jer smo od samog početka bili prepoznati kao nešto novo, neko osveženje i nismo poprimili kalup već postojećih bendova, što nas je na kraju i izdvojilo, a publika je to sa oduševljenjem prihvatila”, ističu članovi benda.
 
U narednom periodu objaviće dva singla sa spotovima i krajem jeseni jos tri pjesme koje će izaci odjednom, što će zajedno činiti njihov prvi kratki album. Bend ne krije da željno iščekuju svirke i dodir sa publikom.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano