Domaća scena

09.12.2012.

Prvi Glas Srbije: Ispao Nikola Planka Nikola Planka PGS
foto: Prva PR Photo
Prvi Glas Srbije: Ispao Nikola Planka

Još je samo devet takmičara u borbi za pobedu

Takmičari Prvog Glasa Srbije sinoć su imali zadatak da pesme posvete svojim najmilijima. Većina je igrala na sigurno, posvetivši svoj nastup roditeljima a samo su Boris Petrović i Nikola Planka bili hrabri i posvetili pesme konkretnim devojkama, Nikola svojoj sadašnjoj a Boris bivšoj. Sanja Dimitrijević i Snežana Vušović namenile su svoje pesme svaka svojim bivšim ljubavima, Sanja bivšem mužu a Snežana onako uopšteno - svima u koje je nekada bila zaljubljena, a sama je priznala da je jako zaljubljive prirode.

Nikola Planka je za svoju Bojanu odabrao baladu "Kad bi htjela ti" Sergeja Ćetkovića a reacije žirija bile su podeljene - Vlado je bio zadovoljan ali samo do refrena, Aleksandri se kao i nama dopalo što Nikola otvoreno pokazuje svoje emocije a pevanje je ocenila kao "korektno" dok je Mare bio najzadovoljniji pa je zaključio da je ovo Nikolino do sada najbolje izvođenje. Na žalost, nakon sopštenja rezultata glasanja publike Nikola se zajedno sa Zoranom Stanićem našao na poslednja dva mesta što znači da su dobili najmanji broj glasova. Nakon duela u kom su pevali pesme Krega Dejvida i Osvajača žiri je doneo presudu i poslao Nikolu kući. On je nešto kasnije izjavio da je "OK", da se i sam čudi takvoj reakciji, ali da je zaista dobro i da mu je draže što je ispao on nego da je to bio neko drugi od takmičara sa kojima se jako zbližio i za koje ima samo reči hvale.

Nadamo se da za Nikolu ovo nije kraj njegovog bavljenja muzikom i da ga tek čeka lepa karijera a ko će sledeći napustiti takmičenje Prvi Glas Srbije gledajte sledeće subote na PRVOJ u 21h.

Ostavi
komentar

Povezano