Domaća scena

01.07.2020.

Prvi autorski singl Vinka Ćemeraša
foto: Youtube screenshot
Prvi autorski singl Vinka Ćemeraša

Pobednik The Voice Hrvatska

Vinko Ćemeraš, pobednik treće sezone emisije The Voice u Hrvatskoj, nastavlja svoj muzički put odvažnim i pomalo neuobičajenim koracima. Nakon što je oduševio svojom verzijom pesme Dina Dvornika, Pelin i med, došlo je vreme da predstavi novu numeru, svoj prvi autorski singl.
 
Samo da ti si tu naziv je nove pesme Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli, a videospot je režirala poznata umetnica i fotografkinja, Mare Milin.
 
„Nikad nisam obožavao kamere i uvek sam mislio da ni ja njima nisam posebno drag. Zbog toga je bilo dosta straha za snimanje ovog spota“ iskreno otkriva Vinko i nastavlja o saradnji sa Mare Milin: „Čuo sam priče o Mari i gledao njen rad i to me je zaista smirilo u nekoj meri, ali tek kad sam je upoznao i kad smo počeli da razgovaramo, počeo sam i da verujem da mogu to da odradim. Par puta sam joj rekao da nisam glumac i da ne želim da upropastim super priču koju je osmislila, a ona mi je na to rekla 'Vinko, meni ne treba glumac, trebaš mi ti'. I to je bilo to.“
 
Novopredstavljenu celinu benda Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, uz Vinka čine i Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari. „Sam naziv benda na finskom jeziku u širem smislu znači 'zimski vetar', a to je nekako povezano i sa mnom, budući da sam više zimski čovek“, otkriva Vinko. Novu pesmu Samo Da Ti Si Tu autorski potpisuju upravo Vinko Ćemeraš i Mateo Nikše.
 
Ostavi
komentar